Wat gaan we doen

Wij organiseren jaarlijks een aantal terugkerende evenementen met impact

• Beursvloer Dordrecht
• Broodje Impact
• Kijkje in de Keuken

Broodje Impact

8 juli 2024 

Met de smaak van zomer, vakantie en buiten zijn.
Zo net voor de vakantie luiden we niet alleen een inspirerend verhaal in, maar ook het ontspannen zomergevoel. Op 8 juli ben je te gast op het Dordtse boerenerf van Jan Willemsens om te ontmoeten, te lunchen en inspiratie op te doen tijdens Broodje Impact!

Impact Day Drechtsteden

12 september – save the date 

Stichting MBO Dordrecht en WerkgeversServicepunt Baanbrekend Drechtsteden (WSP BBD) organiseren een werkgeversevent: Impact Day Drechtsteden. Een event voor en door werkgevers in de Drechtsteden.

Workshop Samenwerken met bedrijven

1 oktober – voor maatschappelijke organisaties

Inzet078! organiseert (o.a.) ter voorbereiding op de Beursvloer 2024 een workshop ‘samenwerken met bedrijven’. Slim samenwerken met bedrijven, dat willen we als maatschappelijke organisaties wel! Maar hoe pak je dit aan?

Meer informatie vind je op: https://inzet078.nl/evenementen/workshop-samenwerken-met-bedrijven/

Workshop toekomstbestendig ondernemen met impact

4 oktober – uitsluitend voor onze partners

Ontdek wat er speelt en beweegt in de wereld van duurzaamheid en hoe dit van invloed is op jouw bedrijf. Ga concreet aan de slag: analyseer jouw rol in de keten, identificeer impact en ontdek hoe je bewuste keuzes kunt maken voor een duurzamere toekomst. Onderleiding van Felix van Hoften. Georganiseerd door Stichting Maatschappelijk Betrokken Ondernemen in Dordrecht en HBO Academy.

Aanmelden kan middels een e-mail naar info@stichtingmbodordrecht.nl.