Waarom deelnemen aan de beursvloer…

…als bedrijf?

Bent u als ondernemer begaan met uw omgeving? Wilt u als bedrijf betrokken zijn bij het oplossen van maatschappelijke vraagstukken in Dordrecht?
Dan is de Beursvloer Dordrecht dé gelegenheid voor uw bedrijf om te ontmoeten, verbinden en slimme matches te maken!

• Laagdrempelig: een makkelijke en plezierige manier om concreet iets te betekenen voor de Dordtse samenleving.
  • Waardering: de samenleving doet een appèl op het bedrijfsleven om zich maatschappelijk in te zetten en rekent bedrijven hierop af*.
  • Goed imago: de perceptie van het bedrijf door stakeholders en maatschappij wordt er positief door beïnvloed.
  • Grotere naamsbekendheid: netwerken / zichtbaar zijn draagt bij aan het opbouwen van de naamsbekendheid.
  • Voorsprong op concurrentie: deelname kan bijdragen aan het onderscheidend vermogen tov de concurrent.
  • Vergroten netwerk: biedt mogelijkheid tot het ontmoeten van nieuwe contacten.
  • Innovatie: mogelijke voedingsbodem voor nieuwe producten en / of diensten.
  • Betere positie arbeidsmarkt: aantrekkelijke werkgever voor (nieuwe) werknemers.

*Onderzoek van CSR Europe toont aan dat 80% van de Nederlandse consumenten het belangrijk vindt dat bedrijven hun maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen.

…als maatschappelijke onderneming?

Heeft u als school, sportvereniging, speeltuin, zangkoor, bewonersinitiatief, zorg- of buurtorganisatie behoefte aan invulling van een concrete hulpvraag? Nieuwe verbindingen en kracht van buitenaf kunnen net het verschil maken dat nodig is om deze in te vullen.
Of het nu behoefte aan advies, materiaal of menskracht is, uw vraag wordt voorgelegd aan tal van bedrijven uit de regio.

• Laagdrempelig: een makkelijke en unieke mogelijkheid om direct in contact te komen met het bedrijfsleven.
  • Grote kans op slagen: evenement heeft in 2017 gemiddeld per maatschappelijke organisatie 2,5 uitgevoerde(!) overeenkomsten opgeleverd.
  • Vergroten netwerk: kans om een duurzame relatie op te bouwen met één of meerdere bedrijven.

Menu Beursvloer Dordrecht

Jan-Dirk Costeris 06 53 23 06 99

De Beursvloer wordt mede mogelijk gemaakt door: